九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc

上传人:无敌斩 文档编号:1398109 上传时间:2018-12-16 格式:DOC 页数:10 大小:187KB
返回 下载 相关 举报
九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc_第1页
第1页 / 共10页
九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc_第2页
第2页 / 共10页
九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc_第3页
第3页 / 共10页
亲,该文档总共10页,到这儿已超出免费预览范围,如果喜欢就下载吧!
资源描述

《九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc》由会员分享,可在线阅读,更多相关《九年级英语全册Unit12Lifeisfulloftheunexpected检测卷新版人教新目标版2.doc(10页珍藏版)》请在三一文库上搜索。

1、Unit 12Life is full of the unexpected.满分100分,限时60分钟.单项选择(每小题1分,共15分)1.China has a history of more than five years. A.thousands of B.thousand ofC.thousandD.thousands1.答案C设空前有具体数字,故要用thousand的单数形式。故答案为C。2.exciting the movie is!Its worth watching again.A.How anB.What anC.How 2.答案C本题考查感叹句的结构。感叹形容词exciti

2、ng要用how。3.He looked at his grades disbelief.He thought he could pass the exam successfully.But he failed again.A.forB.byC.withD.in 3.答案Din disbelief是固定搭配,故所缺的介词是in。4.Imy cousins yesterday and we had fun together.A.visitB.visitedC.will visitD.was visiting 4.答案B根据yesterday可知时态是一般过去时,故答案为B。5.We saw the

3、 old womanacross the street slowly. We went up to her and helped her cross it. A.walkingB.walkedC.to walkD.walks 5.答案A根据see sb. doing sth.的固定搭配可知答案为A,该短语意为“看到某人正在做某事”。6.What happened to John?He looks unhappy.He wanted to play a on his deskmate,but he fooled himself at last.A.gameB.jokeC.partD.fool 6

4、.答案Bplay a joke on sb.开某人的玩笑。 7.Why didnt Sam at the party?He said he would come.It seemed that he overslept.A.get upB.stay upC.show upD.cheer up 7.答案Cshow up露面;出现。 8.How long have Mr and Mrs Green?For more than thirty years.A.marriedB.had marriedC.marry D.been married8.答案D由How long和For more than th

5、irty years可知,谓语动词必须是延续性动词。9.Why did you miss the English class?Because my alarm clock didnt.A.go offB.put offC.take offD.fall off9.答案Ago off意为“(闹钟)发出响声”。 10.Tom was disappointed because most of the guestswhen heat the party.A.left;had arrivedB.left;arrivedC.had left;had arrivedD.had left;arrived10.答

6、案Dguests先“离开”,Tom后“到达”,故选D。11. The boy is sleeping. Pleasethe radio.A.turn upB.turn off C.turn on 11.答案B本题考查turn短语。结合题干中的“那个男孩正在睡觉”可推断,请把收音机“关掉”,故turn off符合题意。12.Do you have Jays CDs?Sorry,they are.But well get some more next week because they.A.sold well;are on saleB.sold out;sell wellC.selling wel

7、l;sell wellD.for sale;sell well12.答案B第一空表达“它们全卖光了”,they和sell out之间是一种被动关系,所以要用被动语态;第二空表示产品很畅销,用sell well,是用主动形式表示被动的意义,所以选B。13.Have you watered those flowers, Tim?No. But theyby my grandpa yesterday morning. A.have been wateredB.had been wateredC.were wateredD.were watering13.答案C本题考查被动语态的结构。they指代的是

8、those flowers,它和water之间是被动关系,再结合yesterday morning可知,要用一般过去时的被动语态。14.I hear the beginning of this movie is very exciting. What a pity!When I got to the cinema yesterday,the film for several minutes.A.beganB.had begunC.had been onD.has been on 14.答案Cbegin是短暂性动词,不与表示一段时间的时间状语连用;电影在“我”到达电影院之前就开始了,是过去的过去

9、,应当用过去完成时。15.I wonder when you the new watch.Well,I it for two weeks.A.have bought;have had B.bought;have boughtC.bought;have had D.have bought;have bought15.答案C句意:我想知道你什么时候买了这块新手表。哦,我已经买了两个星期了。根据本题语境可知,第一空要用一般过去时;表示“买了多长时间”不能用have bought,而应该用延续性的have had。故答案为C。.完形填空(每小题2分,共20分)A teacher was giving

10、a talk to his students on stress(压力) management.He raised a glass of water and asked them,“How16do you think this glass of water is?”The students began to think and17.Their answers were different,from 20g to 500g.“It does not matter on the real18.It depends on how long you hold it.If I hold it for a

11、19,it is OK.If I hold it for an hour,I will have an ache in my right arm.If I hold it for a day,you will have to call a20.It is the exact same weight,but the longer I hold it,the heavier it becomes.What we have to do is to put the glass down,21for a while before holding it up again.”“If we carry our

12、 burdens (负担)22,sooner or later,we will not be able to carry on.The burden will become increasingly heavier.We have to 23the burden every now and then,so that we can be refreshed and are able to carry on.”So24you return home from work tonight,put the burden of work down.Dont carry it back home.You c

13、an pick it up tomorrow.Whatever burdens you have,let them down for a moment if you can.And learn to25yourselves.Life is short but amazing.Enjoy it!16.A.heavyB.fullC.muchD.long17.A.readB.watchC.guessD.listen18.A.glassB.weight C.waterD.height19.A.minuteB.nightC.dayD.week20.A.motherB.teacherC.doctorD.f

14、riend21.A.restB.shakeC.lookD.work22.A.this timeB.some other timeC.next timeD.all the time23.A.give up B.put down C.pick upD.think about24.A.afterB.sinceC.beforeD.until25.A.saveB.helpC.careD.relax答案语篇解读 本文是一篇记叙文,通过举杯子里的水有多重取决于你拿了杯子多久的例子告诉我们要学会给自己减压,学会放松自己才能更好地工作、学习。16.A根据下文的from 20g to 500g可知此空是提问杯子中

15、水的重量。故选择A。17.C由下文Their answers were different.可知在老师提出问题后,学生们开始思考和猜测,所以他们的答案才会不同。由此可知选择C项。18.B句意:(杯子里的水的)真正的重量不重要。weight意为“重量”。19.A由下文中的hour和day可知此空应选择比hour小的时间单位,故选择A项。20.C由上文拿着那个杯子一个小时右胳膊就会疼可知如果拿着杯子一天,肯定得打电话叫医生了。故选择C项。21.A句意:我们必须做的是放下杯子,在再一次把它拿起来之前休息一会儿。根据句意可知选择A项。22.D句意:如果我们一直带着负担,我们迟早会坚持不下去。根据句意可

16、知选择D项。23.B由下文的put the burden of work down可知B项正确。24.C由下文Dont carry it back home.可知选择C项。25.D句意:要学会放松你们自己。根据句意可知D项正确。长难句We have to put down the burden every now and then,so that we can be refreshed and are able to carry on.我们必须偶尔放下负担以便我们能够恢复精神并且能够继续。本句含有目的状语从句,so that意为“以便,为了”。every now and then 意为“偶尔,

17、有时”。.阅读理解(每小题2分,共40分)AA jobless man applied(申请)for the position of “office boy”at Microsoft.The HR manager interviewed him and then watched him cleaning the floor as a test.“You are employed,”he said.“Give me your e-mail address and Ill send you the application form to fill in,as well as the date wh

18、en you may start.”The man replied,“But I dont have a computer or an e-mail.”“Im sorry,”said the HR manager.“If you dont have an e-mail,that means you do not exist.And the one who doesnt exist cannot have the job.”The man left with no hope at all.He didnt know what to do.With only $10 in his pocket,h

19、e decided to go to the supermarket and buy 10kg tomatoes.He then sold the tomatoes from door to door.In less than two hours,he succeeded in making his money double.He repeated the operation three times,and returned home with $60.The man realized that he could survive in this way,and started earlier

20、and returned later.Thus,his money doubled or tripled every day.Shortly,he bought a cart,then a truck,and then he had his own fleet to send food.Five years later,he became one of the biggest food sellers in the US.He started to plan his familys future,so he called an insurance broker(保险经纪人)to have a

21、discussion.When the conversation was over,the broker asked him for his e-mail.The man replied again,“I dont have an e-mail.”The broker answered in surprise,“You dont have an e-mail,and yet have succeeded in building an empire.Can you imagine what you could have been if you had had an e-mail?”The man

22、 thought for a while and replied,“Yes,I would be an office boy at Microsoft!”26.Why was the man refused by the Microsoft?A.He didnt pass the test.B.He didnt do well in the interview.C.He didnt get on well with the manager.D.He didnt have a computer or an e-mail.27.How much money did the man make in

23、less than two hours by selling tomatoes?A.$10.B.$20.C.$40.D.$60.28.What does the underlined word“fleet”mean in Chinese?A.公司B.农场C.车队D.商场29.What does the insurance brokers answer mean?A.He suggests that the man should have an e-mail.B.The man doesnt have an e-mail,so he has succeeded.C.The man could b

24、e more successful if he had an e-mail.D.He cant imagine there exists someone who has no e-mail.30.Whats the best title of the passage?A.I dont have an e-mail.B.I used to be an office boy.C.Having an e-mail is important.D.Insurance is important in ones life.答案26.D通读第二段至第四段内容可推断,那个男人被微软拒绝是因为他没有电脑,也没有电

25、子邮件。故答案为D。27.A由第五段中的“With only $10 in his pocket.”以及其后的“In less than two hours,he succeeded in making his money double.”可计算出,他赚了10美元。28.C画线的词是fleet,结合上文中的a cart,then a truck可推断,fleet意为“车队”。29.C通读倒数第二段可知答案为C。30.A通读全文可知,适合本文的标题是A。BI loved my mothers desk since I was just tall enough to see above the t

26、op of it when mother sat doing letters.Looking at the ink bottle,pens and white paper,I decided that the act of writing must be the most wonderful thing in the world. Years later,during her final illness,mother kept different things for my sister and brother.“But the desk,”she said again,“is for Eli

27、zabeth.” I never saw her get angry,and never saw her cry.I knew she loved me,and she showed it in action.But as a young girl,I wanted heart-to-heart talks between mother and daughter. They never happened and a gulf opened between us.I was“too emotional (易动感情的)”,but she lived“on the surface”. As year

28、s went by and I had my own family.I loved my mother and thanked her for our happy family.I wrote to her in careful words and asked her to let me know in any way that she did forgive(原谅)me.I posted the letter and waited for her answer.It didnt come. It seemed that nothing happened.I couldnt be sure t

29、hat the letter had even got to her. I only knew that I had written it,and I could stop trying to make her into someone she was not. Now the present of her desk told me that she was pleased that writing was my chosen work,though she had never been able to.I cleaned the desk carefully and found some p

30、apers inside.a photo of my father and a one-paper letter, folded (折叠)and refolded many times. Give me an answer,my letter asks,in any way you choose.Mother,you always chose the act that speaks louder than words.31.The writer began to love her mothers desk .A.after mother diedB.when she was a childC.

31、before she became a writerD.when mother gave it to her32.The passage shows that mother .A.was too serious about everything her daughter had doneB.was cold on the surface but kind in her heart to her daughterC.cared much about her daughter in wordsD.wrote to her daughter in careful words33.The word“g

32、ulf”in the 4th paragraph means .A.deep understanding between the old and the youngB.part of the sea going far in landC.free talks between mother and daughterD.different ideas between mother and daughter34.What did mother do with her daughters letter asking for forgiveness?A.She read the letter again

33、 and again till she died.B.For years,she often talked about the letter.C.She didnt forgive her daughter at all in her life.D.She had never received the letter.35.Whats the best title of the passage?A.My Letter to MotherB.Mother and ChildrenC.My Mothers DeskD.Talks between Mother and Me答案语篇解读本文是一篇记叙文

34、。讲述了作者与妈妈之间的故事。由小时候看妈妈写信,到最后给妈妈写信。作者心理活动的变化让人感受到作者对妈妈的感恩之情。31.B细节理解题。由文章第一段第一句中的.since I was just tall enough to see above the top of it when mother sat doing letters可知。32.B推理判断题。由第四段中的.but she lived“on the surface”及后文可知。33.D词义猜测题。由第三段最后一句以及第四段开头的They never happened.可知她和母亲之间没有心与心的交流。故答案选D。34.A细节理解题。

35、由倒数第二段最后一句可知。35.C主旨大意题。通读全文可知“my mothers desk”是贯穿全文的一条线索。COnce a king got two nice falcons(猎鹰)from his son.He had never seen such beautiful falcons before.He loved them so much and he ordered the best falconer to train them to fly.After several months,the king came to see how the training was going

36、on.He found that one falcon had already been able to fly high in the sky,while the other was staying on the branch(树枝)of a tree quietly,just keeping still.The king called all his falconers together and ordered them to try every way they could to make the other falcon fly.But none of them succeeded.O

37、ne day,while the king was taking a walk in the forest,an idea came to his mind.Maybe someone who knew the natural environment well could solve this problem.He sent for a farmer who lived in the forest into his palace to train it at once.The next morning,the king saw the other falcon flying above in

38、the sky freely.“It is unbelievable!”shouted the king.“How could you make it happen?”The farmer replied,“Its very easy.I just cut off the branch where the falcon rested.”It is always the same to human beings.We all have“two flying wings”in our hearts as well,but we often seem not to notice them and s

39、tay where we are just for safety and comfort.We wont realize we can fly so high and freely until the“branch”we are resting on breaks.36.What did the king do after he got two falcons?A.He kept them on the branch of a tree.B.He sent them to a farmer in the forest.C.He made the best falconer train them

40、 to fly.D.He set them free and let them fly in the sky.37.Why did the king call all his falconers together?A.Because he wanted to get more falcons.B.Because he wanted the other falcon to fly.C.Because he wanted them to see his falcons.D.Because he wanted to know more about falcons.38.Who finally mad

41、e the other falcon fly in the sky?A.The king.B.The kings son.C.The farmer.D.The best falconer.39.How did the king feel when he saw the other falcon fly freely in the sky?A.Excited.B.Moved.C.Worried.D.Relaxed.40.What is the best title for the text?A.The Wise KingB.The Nice FalconsC.The Best FalconerD

42、.The Flying Wings答案语篇解读一个国王从他儿子那里得到了两只猎鹰,他非常喜欢它们,便命令最好的训练猎鹰者训练它们飞翔,一只猎鹰很快便学会了飞翔,而另一只猎鹰却一动不动地待在树枝上,这是因为有让它休息的树枝的存在。人虽然在内心深处也有一双能够飞翔的翅膀,但是由于有这根安全和舒适的“树枝”的存在而无法飞翔。唯一的办法就是砍掉这根“树枝”。36.C细节理解题。由第一段第三句话可知国王得到两只猎鹰后命令最好的猎鹰训练者来训练它们飞。37.B细节理解题。由第三段第一句话可知国王把所有的训练猎鹰者召集在一起是想让他们想办法让另一只猎鹰飞。38.C细节理解题。由第四、五段的内容可知最后是农民

43、让另一只猎鹰飞上了天空。39.A推理判断题。从第四段可推断出国王看到另一只猎鹰在天空中自由飞翔时非常兴奋。40.D主旨大意题。文章最后一段点明主旨,由此可知选D项。DOn March 3,1887,the lives of two amazing women were changed forever when Anne Sullivan,a poor university graduate,arrived at the home of the wealthy Keller family to teach their six-year-old daughter Helen.It was a di

44、fficult job as Helen was unable to see,hear or speak because of illness.Anne had been suggested to the Kellers by her university professor,a close friend of Mr. Keller.Before she arrived,Anne expected her new pupil to be a quiet,weak child.But Helen was nothing like that.When Anne first walked throu

45、gh the Kellers door,the energetic Helen nearly knocked her over in her hurry to feel Annes face,clothing and bag.Helen was used to visitors bringing her sweets,and angrily tried to force open Annes case to take her candy.But Anne calmed her down by allowing Helen to play with her watch.So began one

46、of the most successful student-teacher relationships in history.Anne Sullivan was only twenty years old when she began teaching Helen.She had to not only teach the child all the usual school subjects,but also control Helens sometimes wild behaviour.Her well-meaning parents allowed Helen to do as she

47、 liked at home.Realizing that such an environment was unsuitable for learning,Anne requested that she and Helen live in a small house nearby.As soon as Helen began learning,it became clear she was especially intelligent.She quickly learned to read and write,and by the age of ten she could also speak.In 1900,Helen started studying at Radcliffe University,and graduated first in her class in 1904.She was t

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 其他


经营许可证编号:宁ICP备18001539号-1